نظر به وجود پتانسیل و ظرفیت های لازم بین دانشجویان که به تولید محتوای الکترونیکی بسیار علاقمند می باشند و تصمیم مدیران استانی و حمایت آنان و همچنین پی گیریهایی که انجام گرفته شده است، خوشبختانه استان قزوین به عنوان سرآمد و قطب تولید محتوای الکترونیکی کشور در بین پردیس های مختلف در دانشگاه فرهنگیان شناخته شده است. همچنین با کمک و حمایت های مادی و معنوی مدیریت استانی جناب آقای دکتر مشهدی به حمداله در طول شش ماهه اخیر که مجوز مرکز نوآوری و کارآفرینی استان از طرف سازمان مرکزی صادر گردیده است، زیر ساخت های لازم در حوزه تولید محتوای الکترونیکی با پی گیریهای انجام گرفته از طرف مدیر این مرکز به خوبی مهیا گردیده و در جهت توسعه این زیر ساخت ها این مرکز توانست با حمایت های خوب معاونت پژوهشی سازمان مرکزی و همکاران دلسوز آنان، مجوز برگزاری اولین همایش استانی با عنوان "نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی در تولید محتوای الکترونیکی بر پایه آموزش معکوس" دریافت نماید. امید است برگزاری چنین همایشی زمینه ساز خوبی برای توسعه بیشتر زیر ساخت های تولید محتوای الکترونیکی در دانشگاه فرهنگیان باشد. همچنین ارتباط بیشتر و تنگاتنگ بین سازمان آموزش و پرورش از بعد کاربردی و دانشگاه فرهنگیان از بعد علمی که هر دو متعلق به یک بدنه می باشند زمینه ساز خوبی برای توسعه این زیرساختارها که به عنوان دانش روز جامعه نیز می باشد و مورد تاکید مقام معظم رهبری هم درسال جدید هست، باشد.